Zasebnost!

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?

ELEKTRONSKI NASLOVI – E-NOVICE

V kolikor ste se vpisali na naše e-novice, boste na vpisani elektronski naslov tedensko prejemali sveže novice iz spletnega portala Stylecenter.si. E-mail se pošlje enkrat tedensko in sicer vsak ponedeljek zjutraj.

Sistem, ki ga uporabljamo, Mailchimp, shranjuje v bazo vaš IP naslov, izključno zaradi potrebe preprečitve zlorabe sistema. Prav tako shranjujemo seznam klikov na posamezne povezave znotraj vsake poslane e-novice, izključno zaradi statistike.

Zunaj naše spletne strani uporabniku ne sledimo več.

STATISTIKA

Google Analytics
Na spletni strani uporabljamo servis Google Analytics za vodenje statistike obiska.

Revive Adserver
Na strani prikazujemo oglase naših oglaševalcev in posledično beležimo klike na posamezne oglase. Ne beležijo se nobeni osebni podatki, ampak samo število klikov na pasico.

S KOM DELIMO VAŠE PODATKE

Spletna stran deli vaše podatke o obisku samo s servisom Google Analytics. Stylecenter.si ne deli nobenih drugih podatkov s tretjo osebo.

KAKO DOLGO SHRANJUJEMO VAŠE PODATKE

Vaš elektronski naslov, vpisan na naše e-novice, shranjujemo do vaše odjave oz. izbrisa.

KATERE PRAVICE IMATE GLEDE VAŠIH PODATKOV

Edini podatek, ki ga shranjujemo, je vaš elektronski naslov za potrebe e-novic. Iz seznama se lahko odjavite kadarkoli s klikom na povezavo ODJAVA, ki je v vsakem sporočilu poslanem na vaš naslov.

DODATNE INFORMACIJE

KAKO VARUJEMO VAŠE PODATKE

Vaše podatke shranjujemo na zavarovanem strežniku pri  podjetju Naredimo.net (Simon Hočevar s.p), kjer tudi gostujemo spletno stran. Elektronski naslovi so shranjeni brez imen in ostalih podatkov.