PODPORA ZA NAŠE KUPCE

Vse naše stranke imate na voljo več načinov, da stopite v stik z nami. Če potrebujete dodatne informacije ali nasvete o izdelkih iz naše ponudbe nas lahko kadarkoli kontaktirate na enega izmed spodaj navedenih kontaktov.  

KONTAKTI

E-pošta: trgovina.stylecenter@gmail.com

MOŽNOST MENJAVE IZDELKOV

Vsi se zavedamo edine slabosti nakupa prek spleta in sicer, da izdelkov ne moremo preizkusiti in si jih ogledati v živo, ampak šele po prejemu. V primeru, da vam velikost izdelka ne ustreza ali ni ravno izpolnil vaših pričakovanj, lahko izdelek vrnete v roku 8 dni po prejemu.  

Na voljo imate:

– menjavo izdelka za večjo/manjšo številko (če je na voljo), – menjavo z drugim izdelkom (v primeru menjave z dražjim doplačate razliko, v primeru cenejšega se vam razliko povrne na vaš TRR), – vračilo kupnine.  

VRAČILA

Prosimo vas, da izdelkov, ki jih želite vrniti ali želite vračilo kupnine vrnete v original embalaži, nepoškodovane in neodišavljene (pazite, da na sebi nimate parfuma ali deodoranta, ki bi se lahko vpil v oblačila). V primeru, da prejmemo poškodovan, odišavljen izdelek oz. v drugačnem stanju kot vam je bil poslan, imamo pravico zavrniti izdelek.   Edini strošek, ki ga lahko imate je strošek poštnine vračila izdelka.   Več informacij o vračilu in garanciji si lahko preberete v POGOJIH POSLOVANJA.