Naziv podjetja: Posredništvo, SILVIO VRBANEC s.p. Naslov: Vavpča vas 57 Poštna št. in pošta: 8333 Semič
e-pošta: info@stylecenter.si

Identifikacijski podatki:

Davčna številka: 43183549 Zavezanec za DDV: Ne Matična številka: 8126810000 IBAN: SI56 1010 0005 9627 544 (Intesa Sanpaolo Bank)

O spletni strani STYLECENTER.SI

Style Center je priznana spletna trgovina s trendovskimi ženskimi, moškimi in otroškimi oblačili svetovih proizvajalcev. Trenutno delujemo na Slovenskem trgu, vendar s časom se bomo razširili tudi na Hrvaški, Italijanski in Nemški  trg. Naša vizija je strankam ponuditi visoko kvalitetna oblačila po zadnjih modnih trendih.

Kaj vam ponujamo:

Style Center je trendovska spletna trgovina, ki vas tedensko razveseljuje z novimi artikli in akcijami – da boste vedno v koraku z modo! Z našimi oblačili boste IZSTOPALI iz množice, saj za vas skrbno izbiramo le NAJBOLJŠE, najbolj TRENDOVSKA oblačila po zadnjih modnih smernicah. Pri nas je nakup 100% varen, saj imate kar 14- dnevno garancijo zadovoljstva! Deležni ste ogromno ugodnosti, zvestobo namreč bogato nagradimo! Z registracijo dobite 7% Popust pri  naročilu!! Ker želimo našim zvestim strankam nuditi maksimalno podporo in hiter odziv, smo vse dni v letu dosegljivi preko maila, med delavniki pa tudi preko mobilnega telefona… Ekipa Stylecenter.si.